Stemt u op ons tijdens de Rabobank Clubkascampagne?

Stemt u op ons tijdens de Rabobank Clubkascampagne?

februari 8, 2018 Geen categorie 0

Van 15 tot en met 31 maart gaat in onze regio de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne van start. Met deze actie wil de bank de beleving van de verenigings- en stichtingsdoelen versterken in de omgeving.

Voor Vocal@Motion heeft dit als doel een bijdrage te kunnen krijgen van de Rabobank voor een eigen regionaal concert, met licht, geluid, pianist en mogelijk gastmuzikanten. Daarnaast kunnen we het goed gebruiken voor de aanschaf van nieuwe arrangementen en om onze pianist vaker te laten komen. Wij kunnen uw stem daarom goed gebruiken!!!

Dit gaat als volgt: leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland kunnen 5x hun stem uitbrengen; 2 per vereniging. Zij krijgen hiervoor via de bank bericht. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar wordt er € 100.000,- verdeeld onder de organisaties die zich ingeschreven hebben

Toon uw #clubhart en stem op ons!!!

Meer info is te vinden op de website van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland.