Eigen concert

Eigen concert

september 21, 2018 Geen categorie 0

 

Terug in de schoolbanken?!

Het programma voor ‘Back to school’ – de eigen voorstelling van Vocal@Motion in november – is helemaal compleet! Een voorstelling over puberliefde en pesterijen. De klas neemt je mee tijdens een dag op school en alle verwikkelingen die zich daarbij afspelen.

Het concert wordt op twee data georganiseerd en staat gepland op:

  • vrijdag 16 november – vestzaktheater de Meenthe in Steenwijk

  • zaterdag 17 november – Stad & Esch in Meppel

Stoere jongens, echte meiden, nerds, oftewel het wordt niet alleen zingen, maar ook theater en interactie! Het programma vertelt een verhaal, maar laat ook de diversiteit en het enthousiasme van het koor en de zangers en zangeressen zien. Het nummer ‘Somebody to love’ is bijvoorbeeld een schreeuw om liefde, maar ’50 ways to leave your lover’ laat een hele andere kant zien. De perikelen zijn herkenbaar voor iedereen; een leeftijd waarin je je eigen identiteit ontwikkelt. Wie heeft dat niet meegemaakt?!

Naast de begeleiding van onze vaste pianist Micha Wink zal in het programma ook jong talent aan bod komen:
Marit Nygård (16 jaar)- ukelele en zang
Jikke Westerbaan (14 jaar) – theater
Diantha Herrebrugh (15 jaar) – dans
Ivo de Vries (17 jaar) – piano

Al met al: stil zitten is geen optie. Haalt u de toets?!

Zaal open 19.30 uur; aanvang 19.45 uur.
Kaartjes à €12,50 per persoon zijn te bestellen via pr@vocalatmotion.com of 06 29381482.

Het zijn helaas de laatste concerten die dirigent Rachel Kieneker-Munneke met het koor gaat geven. Met Rachel heeft het koor 2 jaar geleden voor de tweede maal de Drentse Popprijs gewonnen. Een goede match dus!!! Ze heeft echter besloten te stoppen met het dirigeren van Vocal en gaat zich helemaal richten op de klassieke kant van de muziek. ‘Ik vind het altijd fantastisch om samen prachtige muziek te maken, maar ik moet nu een richting gaan kiezen. …’ vertelde ze enige tijd geleden. Wie de nieuwe dirigent wordt, blijft nog even een grote verrassing.

NB: De reservering is definitief als de betaling is ontvangen. Dit kan op rekeningnummer NL47RABO0114969817 t.n.v. Vocal(at)motion o.v.v. uw naam en de datum waarvoor u heeft gereserveerd. De kaartjes zijn na betaling op de avond van het concert af te halen aan de kassa.

Één ding staat vast: WE GAAN ER ZEKER EEN FEESTJE VAN MAKEN!!!

Afgelopen zaterdag hebben we een heel leuk interview gehad bij de @RTVSLOS. Dank jullie wel voor deze gelegenheid!
Maakt iedereen hopelijk net zo enthousiast als dat wij al zijn 🙂