Ben jij de man die wij zoeken?

Ben jij de man die wij zoeken?

september 8, 2018 Geen categorie 0

Vind je het leuk om te zingen? Dan ben jij misschien wel de man voor ons!? We zijn bij Vocal@Motion uit Steenwijk namelijk op zoek naar nieuwe tenoren en bassen.

Naast een goede stem is liefde voor musical-, pop, jazz en close-harmony songs een pré. Kennis van noten/ koorzang is handig, maar geen must. Wel is een groot enthousiasme een belangrijke eigenschap. Wees van harte welkom eens een kijkje te komen nemen tijdens een repetitie (elke donderdagavond van 20 – 22 uur in de Meenthehof in Steenwijk), of neem contact op via repetitie@vocalatmotion.com

Vocal@Motion treedt regelmatig op, bijv. tijdens Kopje Cultuur, Dickens, Donderdag Meppeldagen, Kerstkoopavonden, of met een eigen concert. De muzikale leiding is sinds 2015 in handen van Rachel Kieneker-Munneke. Rachel is inmiddels als dirigent actief bij verschillende koren in de regio. We worden door Micha Wink begeleid op piano, maar zingen ook een deel van ons repertoire a capella.

Mocht je interesse hebben om mee te zingen, eens te luisteren, of nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ingeborg Sturre, tel. 06 29381482 of mail naar pr@vocalatmotion.com