Nieuws

Nieuws

14 september 2020 Geen categorie 0

15-10-20 Het concert is geannuleerd. Naar aanleiding van de dinsdagavond bekendgemaakte coronamaatregelen hebben wij gisteren besloten om het concert dat voor november gepland stond, uit te stellen naar betere tijden. We hopen dat wij op deze manier ervoor kunnen zorgen dat de besmettingen niet verder zullen uitbreiden, zodat we over een paar weken weer samen kunnen zingen. Voor nu vooral lekker blijven zingen en hopelijk tot gauw!

14-9-2020 In november hopen wij – ondanks alle maatregelen en gebeurtenissen rondom COVID – op een positieve en veilige manier een eigen concert te geven in theater De Meenthe. Om dit allemaal te kunnen organiseren, doen wij dit jaar mee met Rabo ClubSupport! Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport. Stemmen kan vanaf 5 oktober. Alvast ontzettend bedankt!!! Delen wordt zeer gewaardeerd. Meer informatie over het concert is te vinden onder het kopje ‘Agenda‘.

12-9-2020 Morgen hebben we ons optreden voor de Steenwijkerlandse Culturele Uitdagen 2020. We zingen in het Park Ramswoerthe bij de muziekkoepel van 13.30 tot 14.00 uur. Entree is gratis, maar reserveren is verplicht via info@demeenthe.nl 

15-8-2020 Woensdag 19 augustus starten de repetities van Vocal@Motion voor het nieuwe seizoen. Nog wel op een buitenlocatie vanwege de COVID maatregelen – met dank aan Jachtwerf Lok! – maar dat maakt het zangplezier er niet minder om. In tegendeel weer heerlijk om de muziek op te pakken en samen te zingen.
Verder verwelkomen wij een aantal nieuwe mannen die de komende repetities komen proeven aan de sfeer – of die sfeer al kennen en weer thuis komen 😉 Welkom!

8-7-2020 De zomervakantie is ook voor ons begonnen. Woensdag 19 augustus gaan we weer van start met de repetities van het nieuwe seizoen. Of dat nog buiten is, of op ons vertrouwde plekje in de Meenthehof, dat weten we nog niet. Voor nu iedereen een fijne zomer en een goede gezondheid gewenst!

25-6-2020 Het seizoen is bijna voorbij; nog 1 week te gaan. We gaan lekker van de zomer genieten. Daarna op naar een nieuw seizoen met hopelijk weer iets ‘normalere’ repetities en nieuwe optredens. Iedereen een mooie zomer gewenst!

30-5-2020   Vanaf volgende week mogen we weer samen zingen! Weliswaar buiten, met veel afstand en voorzorgsmaatregelen, maar toch. Wat is het fijn om elkaar weer in de ogen te kunnen kijken, het ‘samen’geluid te horen, ofwel wat meer echt te kunnen repeteren!!!!

16-2-2020 We hebben in Ede tijdens de provinciale voorronde van het NFK de 4de plaats behaald. Het was een goede ervaring om weer eens voor een jury en publiek op het podium te staan. Nu nog het juryrapport afwachten; met vast wat  leerpunten die we kunnen gebruiken voor ons eigen concert in november. 😉

3-2-2020 Wat gaat de tijd snel! Over 2 weken doen we in Ede mee met een voorronde van het Nederlands koorfestival. #zinin

20-10-2019 We zijn bezig met de voorbereidingen voor Kerst, het Koorfestival en een eigen concert in 2020. Genoeg om lekker te zingen en nieuwe nummers in te studeren!

15-9-2019 Een leuk en lekker optreden gehad bij Kopje Cultuur!!! Dank je wel Barbara voor je enthousiasme en René voor dit eerste optreden met jou. Klik op de foto voor een compilatie van ons optreden.

5-9-2019
We treden zondag 15 september weer op tijdens Kopje Cultuur in de muziekkoepel in park Rams Woerthe met een zeer divers repertoire. Kom lekker luisteren en genieten, of kennis maken, aangezien we nog steeds op zoek zijn naar bassen. Tijd: 15:30 uur.
#zinin #duimenvoormooiweer

11-7-2019
We vieren de komende weken zomervakantie. Vanaf 21 augustus starten onze repetities weer. We voegen nog steeds graag een bas en een tenor toe aan onze groep. Mocht u willen komen kijken of meedoen, neem dan even contact op via repetitie@vocalatmotion.nl

3-7-2019
We hebben een nieuwe pianist! René Kolsters gaat ons vanaf nu begeleiden.

12-6-2019
Verandering van plannen! We kunnen toch optreden tijdens Kopje Cultuur, maar dan op de zondagmiddag 15 september om 15.30 uur. YES! Kom luisteren naar heerlijke nummers waaronder 2 nieuwe die we inmiddels hebben ingestudeerd! 🙂
 
8-6-2019
Er is bekend geworden dat er helaas geen plek voor ons is dit jaar in het programma van Kopje Cultuur op 14 september, aangezien we alleen zaterdags vanaf het einde van de middag beschikbaar zijn. Jammer, want we hadden al een leuk programma staan. Maar goed, bewaren we dat tot een later moment. 🙂
 
10-5-2019
We zijn weer een tenor rijker, maar zijn nog steeds op zoek naar mannen. Vooral nu dus bassen, maar tenoren zijn zeker ook nog welkom! Kom vooral ook een keer vrijblijvend met een repetitie meedoen.
 
13-4-2019
Vanaf de oprichting was Micha Wink onze pianist. Hij heeft door een overvolle agenda helaas afscheid van ons moeten nemen. Dank je wel Micha voor je jarenlange inzet en veel succes bij je verdere stappen!!!
 
5-3-2019
De komende 4 repetities in maart zijn op donderdag. Verder tot aan de zomervakantie weer op de woensdag. Voor vragen kunt u contact opnemen met 0629381482.
 
1-1-2019
Barbara Lok heeft het dirigentenstokje van Rachel Kieneker overgenomen. Lees meer over haar onder het kopje ‘onze dirigent’
 
12-11-2018
Afgelopen zaterdag hebben we een heel leuk interview gehad bij de @RTVSLOS. Dank jullie wel voor deze gelegenheid!

Maakt iedereen hopelijk net zo enthousiast als dat wij al zijn 🙂 Met aan het woord onze secretaris Truus van Ittersum en onze penningmeester Roelof Bernardus.

6-11-2018

De kaartverkoop voor het concert in Steenwijk loopt goed! Mocht u zeker willen zijn van een plekje? Reserveer dan snel via pr@vocalatmotion.com of bel met 0629381482.