Op zoek naar jou?!

Op zoek naar jou?!

12 juni 2020 Geen categorie 0

Vocal@Motion is momenteel op zoek naar bassen en tenoren.
Ben jij de man die wij zoeken?!

We zijn met een kleine groep en zingen meestal 4-stemmig, maar soms ook 5- of 6-stemmig. Stevig in je schoenen staan is dus erg belangrijk. Oftewel het is belangrijk een goede stem te hebben en stemvast te zijn. Ons repertoire bestaat uit musical-, pop, jazz en close-harmony songs. Daarnaast brengt onze nieuwe dirigent Barbara Lok ook eigen arrangementen in. Kennis van noten/ koorzang is handig, maar geen must. We hebben van de meeste nummers ook ingezongen of ingespeelde fragmenten.

Mocht je interesse hebben om eens mee te zingen, te luisteren, of mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ingeborg Sturre, tel. 06 29381482 of mail naar pr@vocalatmotion.com