FACEBOOK

FACEBOOK

30 juni 2020 Geen categorie 0

Op facebook publiceert Vocal@Motion regelmatig updates, foto’s, filmpjes en tips.  Like onze pagina om ons te volgen en op tijd te weten waar en wanneer we optreden.

Vocalatmotion

Koor
273

Vocal@Motion is een enthousiast vocaal ensemble uit Steenwijk met ervaren vocalisten. We brengen een afwisselend repertoire met musical-, jazz-, en popsongs in verschillende talen. Voor meer info bezoek onze website of mail naar pr@vocalatmotion.com

Vocalatmotion

1 month 1 week ago

Fijne zomer allemaal!!! Met een kleiner cluppie de laatste repetitie voor de vakantie nog even heerlijk gezongen!

Vocalatmotion

Vocalatmotion

1 month 2 weeks ago

Nog 1 week te gaan voor de zomervakantie hebben wij onze ledenvergadering gehad met daarbij een memorabel moment.

Onze Truus, onze secretaris, maar eigenlijk ook echt een manisje van alles, heeft na zeven jaar het stokje over gegeven aan Ineke. Al juichend nam zij haar kado in ontvangst. Ontzettend bedankt voor je enorme inzet Truus!!! We gaan zeker niet vergeten hoe jij dit met verve en swung hebt gedaan en zaken voor elkaar hebt gekregen. En dat je nog maar lang en met veel plezier bij ons blijft zingen!

Nu op naar de zomer. Iedereen mooie dagen gewenst en misschien een kleine vakantie. Wij gaan in augustus weer beginnen met de repetities en hopen van harte dat er dan bredere mogelijkheden zijn om te zingen met elkaar, op te treden en samen te genieten van muziek.

#zingen #zomer #koor #zininzomer #swinging #swingen #kado #afscheidscadeau #vakantie #vakantiegevoel #vacation #inzet #swung

Vocalatmotion

Vocalatmotion

2 months 1 week ago

En ter informatie voor alle zangers van Nederland en de grotere groepen.

Vocalatmotion

Vocalatmotion

2 months 1 week ago

Wij zijn blij! Omdat we met een kleine club zijn (13 mensen) mogen we vanaf volgende week weer repeteren. Wel met zeer strakke afspraken met gemeente en politie: buiten, handen desinfecteren, voldoende ruimte per koorlid (liefst 5 meter, want 1,5 meter is met zingen niet voldoende), enz, enz en niet te hard zingen (grapje😁). Weer samen zingen, elkaar in de ogen kunnen kijken, samen lachen. Wat wil een mens nog meer!

Overigens wel dank aan Zoom waar we de afgelopen maanden toch mee hebben kunnen oefenen, maar live is toch veel fijner.

Vocalatmotion

3 months 3 weeks ago

Gelukkig is iedereen van het koor nog in goede gezondheid! De repetities gaan gestaag door via zoom. We zijn nieuwe nummers voor ons eigen concert in november aan het instuderen. Dus houdt het alvast vrij in de agenda (14 en 15 november 2020)!!! 🙂 Het is niet ideaal op deze manier, maar onze dirigent Barbara Lok weet er toch een leuke digitale zangavond van te maken en we kunnen op deze manier toch verder met nieuwe nummers. Bovenal: zingen is gezond, dus heel goed om te doen in deze bizarre tijden.

Één van de nummers waar we nu mee bezig zijn is 'Never enough' van de film 'The greatest showman'. We zingen een bewerking van het origineel - een vierstemmig koorarrangement - waarbij onze stemmen niet op de geijkte manier zijn ingedeeld. Meer gaan we nog even niet verklappen. Hierbij een voorproefje: www.youtube.com/watch?v=6jZVsr7q-tE
#ikzingthuis #zingenisgezond

Vocalatmotion

Vocalatmotion

3 months 3 weeks ago

Vocalatmotion updated their cover photo.

Vocalatmotion

Vocalatmotion

5 months 3 weeks ago

Wij hebben gisteren met veel plezier op het podium gestaan! Mede dankzij onze dirigent Barbara Lok en onze pianist Rene Kolsters. Nu het juryrapport nog 😅

Vocalatmotion

Vocalatmotion

6 months 6 days ago

Bijna is het zover! 15 februari gaan we naar Ede voor een eerste regionale voorronde. Nog 2 repetities voor de puntjes op de 'i'. Aanmoediging is welkom 🙂
Verder zijn we druk in de weer met de samenstelling van het eigen concert dat we in november organiseren.

Vocalatmotion

7 months 19 hours ago

De weken tellen af: 15 februari gaan we voor het eerst meedoen aan een voorronde van het Nld Koorfestival in Ede. Oftewel vol goede moed en enthousiasme het nieuwe jaar in!

#enthousiast #zinin #zingen #wedstrijd #zingenisgezond #festival

Vocalatmotion

Vocalatmotion

7 months 2 weeks ago

Nog even een impressie in beeld en geluid van vanmiddag. Vocal is vanaf 0.49 te zien en te horen. Top @WilbertBijzitter!

https://www.facebook.com/vocalatmotion/