8 augustus 2022 Niet gecategoriseerd 0

Vocal@Motion is een enthousiaste club zangers en zangeressen. We repeteren elke woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur Ruxveenseweg 4 in Steenwijk. We zijn nog op zoek naar lage bassen om ons koor te versterken. Wees van harte welkom een keer te komen luisteren/meedoen!

Wil je meer weten? Bel dan met 0622451178, mail naar: repetitie@vocalatmotion.com of neem een kijkje op onze facebookpagina.

In het kort: Vocal@Motion zingt meerstemmige musical- en popsongs, maar ook showmuziek (Broadway), jazz en close harmony nummers behoren tot het repertoire. Door afwisseling in genres, zang met het ensemble, solisten en kleiner gevormde groepen ontstaat een mooi programma. Daarnaast zorgen choreografie en attributen voor het showelement in de opzet. De muzikale leiding is sinds januari 2019 in handen van Barbara Lok en we worden door René Kolsters begeleid op piano, daarnaast zingen we een deel van ons repertoire a capella.

Enkele nummers uit ons repertoire zijn bijvoorbeeld:
Lean on me (Bill Withers) – Als wij niets doen (Soldaat van Oranje)Fields of gold (Sting)Nkosi sikelel’ I Afrika (Zuid-Afrikaanse volkslied)Shadowland (The lion king)Your song (Elton John)Because (Beatles)Joyful, joyful (Sister act 2)Lullabye (Billy Joel)
Medley van Les MiserablesWhen you believe (The prince of Egypt)Time in a bottleBlue skiesWhite winter hymne (Pentatonix)

Kijk voor uitgebreidere informatie onder het kopje ‘wie we zijn’.