Zin om kennis te maken?

Zin om kennis te maken?

juni 8, 2018 Geen categorie 0

We repeteren elke woensdagavond van 20 – 22 uur in De Meenthehof in Steenwijk. Wees van harte welkom!

Bellen kan ook met 0629381482, of neem een kijkje op onze facebookpagina.

In het kort: Vocal@Motion zingt meerstemmige musical- en popsongs, maar ook showmuziek (Broadway), jazz en close harmony nummers behoren tot het repertoire. Met daarnaast afwisseling in zang met het ensemble, solisten en kleiner gevormde groepen ontstaat een mooi programma. Daarnaast zorgen choreografie en attributen voor het showelement in de opzet. De muzikale leiding is sinds 2015 in handen van Rachel Kieneker-Munneke en worden door Micha Wink begeleid op piano, daarnaast zingen we een deel van ons repertoire a capella.

Enkele nummers uit ons repertoire zijn bijvoorbeeld:
Lean on me (Bill Withers) – Als wij niets doen (Soldaat van Oranje)Fields of gold (Sting)Nkosi sikelel’ I Afrika (Zuid-Afrikaanse volkslied)Shadowland (The lion king)Your song (Elton John)Because (Beatles)Joyful, joyful (Sister act 2)Lullabye (Billy Joel)
Medley van Les MiserablesWhen you believe (The prince of Egypt)Time in a bottleBlue skiesWhite winter hymne (Pentatonix)

Kijk voor uitgebreidere informatie onder het kopje ‘wie we zijn’.