Bedankt RABOBANK!

Bedankt RABOBANK!

4 oktober 2021 Niet gecategoriseerd 0

Rabobank/Rabobankleden BEDANKT voor jullie support. Dat geeft ons echt weer even een steuntje in de rug!

Wij hebben als koor in deze coranatijd voor het 2e jaar de concerten in het Rabotheater op het laatste moment moeten afzeggen. Dit is niet alleen ontzettend jammer, maar heeft ook de nodige financiële gevolgen. Alles is dus van harte welkom! Wij geven echter de moed niet op en staan voor 8 en 9 januari 2022 weer op het programma van De Meenthe en willen u daarbij natuurlijk van harte uitnodigen.

Speciaal voor deze gelegenheid dit Rabobank Clubsupport lied: ‘De Rabobank, ja Die maakt ons heel erg blij hoor De Rabobank, ja Die helpt ons lokaal kleinkoor, De Rabobank, ja Die steunt zoveel in Steenwijk, Want met hun support, kijk, Dan kan je club weer door!’

Rabobank Clubsupport 2021