Stem op ons tijdens RABO clubsupport

Stem op ons tijdens RABO clubsupport

4 oktober 2021 Niet gecategoriseerd 0

Vanaf 4 oktober tot en met 25 oktober 2021 gaat de RABO club Support stemperiode weer van start.

Elke stem is voor ons als muziek, maar deze stemmen zijn nog uitzonderlijker – ze zijn geld waard! De Rabobank heeft voor dit jaarlijkse project namelijk een bedrag beschikbaar wat over de ingeschreven clubs en verenigingen verdeeld gaat worden. Ieder lid van de Rabobank – dus niet alleen een rekening hebben maar ook echt lid zijn – kan stemmen. Je kan stemmen via de RABOapp of via de website. Hiermee kan je 3 stemmen uitbrengen. Per vereniging of club mag je 1 stem uitbrengen. Een stem voor Vocal is van harte welkom!!! ?Je kan stemmen via deze link: https://www.rabo-clubsupport.nl/meppel-staphorst-steenwijkerland/stemmen.

Let op: Het zou mooi zijn als je ook in je kennissenkring mensen vraagt om op ons te stemmen, een link hiervoor is inmiddels ook gedeeld op onze Facebookpagina bijvoorbeeld. Maarrrrr …… je kan alleen een stem uitbrengen op Vocal als je binnen de regio Meppel – Staphorst – Steenwijkerland valt.